Întrebări frecvente

Care sunt orele de masă?
Orele de masă sunt în funcție de programul fiecăruia, eu ofer un ghid cum ar trebui să mănânce, de exemplu dacă te trezești la șapte dimineața în cursul săptămânii cu siguranță în weekend poți avea alt program și atunci ai nevoie de o altă organizare a meselor. Intre mese recomand minim trei ore sau două dacă ai gustări intre ele.
Este necesară cântărirea alimentelor ?

Scopul meu este să simplific viața fiecărui pacient și nu să o complic, așadar cântărirea alimentelor este necesară doar în prima, a 2-a săptămână de dietă , până se obișnuieste ochiometric ce înseamnă 50-100-200-300 gr , însă pacientul meu nu va regăsi în dieta gramaje de genul , 5 -7-22 gr etc .Ar fi imposibil de realizat pt pacienții mei deoarece majoritatea au un program cotidian aglomerat și ar fi un stres inutil.

Cum pot beneficia de serviciile SonSlim dacă locuiesc la distanță de clinică?
Trăim în secolul vitezei și internetului, așa că dacă nu poți veni la consultație în clinica, nu este nici o problemă. Consultația se poate realiza și online. Din fericire, distanța nu este o problemă! Persoanele cu care colaborez deja, respectiv cele care fac parte din familia SonSlim, locuiesc în diverse țări și orașe (inclusiv în SUA/DUBAI/AFRICA/ASIA). Rezultatele sunt aceleași, nu este nicio diferență, doar că dumneavoastră nu sunteți fizic la mine în clinică. Așadar consultația are loc online pe baza unui protocol detaliat si live prin VideoCall.
CÂT TIMP AM NEVOIE PENTRU A PREGĂTI MESELE DIN DIETĂ?

Rețetele sunt gustoase, rapide și ușor de pregătit, deoarece timpul este o problemă pentru majoritatea dintre noi, așadar 30 de minute sunt suficiente pentru a-ți pregăti mesele pentru întreaga zi, ceea ce cred că este mai mult decât rezonabil. Mereu merită jumătate de oră pe zi pentru a avea un stil de viață sănătos.

 De asemenea, am pacienți care își doresc ca masa de prânz sau cină să o servească în oraș sau să o comande la muncă, iar în aceste cazuri concep dieta astfel încât aceste mese să le găsească cu ușurință la orice restaurant. Scopul meu este să le simplific viața, nu să le transform dieta într-un stres.

CUM MENȚIN REZULTATELE ?

În momentul în care pacientul ajunge la kilogramele dorite, urmează un program de acomodare, imperios necesar și extrem de util, în care îl voi ajuta să-și formeze un nou stil de viață sănătos și echilibrat, deoarece vechiul stil de viață trebuie dat uitării, din cauza lui s-au acumulat kilograme în plus care vin la pachet cu diverse patologii. Practic, îl învăț să nu mai aibă nevoie de mine. Îmi doresc ca din mâna mea să iasă un om cu un stil de viață sănătos și de durată, nu doar o persoană care a slăbit și arată bine.

 

Este o investiție pentru toată viața, deoarece va primi de la mine un ghid concret cu ce categorie de alimente și cum poate să le combine corect. Totodată, zeci de sfaturi și exemple de combinații bune și combinații de evitat, precum și o multitudine de rețete sănătoase. Ghidul este total diferit de la lună la lună, practic, de fiecare dată va acumula și mai multe informații cu care va ști exact ce și cum să mănânce, fiind de ajutor în orice fel de situație.

 

Perioada de acomodare încheie perfect procesul de schimbare a metabolismului, astfel încât nu veți mai întâmpina probleme cu greutatea și nici nu veți fi vesnic îngrijorat de kilograme.

CUM REZISTĂM TENTAȚIILOR?

Pe lângă un program foarte bine conceput, care trebuie să fie diversificat și fără restricții alimentare exagerate, foarte important este modul în care gândim și cât de mult dorim să evoluăm, să devenim o variantă cât mai bună, nu căutăm perfecțiunea, ci să evoluăm și să ne simțim cât se poate de bine.

 

Așadar, ambiția este foarte importantă și în egală măsură și suportul psihic pe care ți-l oferă nutriționistul. Cu toții avem zile mai bune și mai puțin bune, iar în zilele în care suntem lăsați și avem nevoie de susținere psihică, este important să putem discuta cu doctorul nostru. Pacienții mei știu că aici, în familia SonSlim, nimeni nu judecă pe nimeni, nimeni nu se supără pe nimeni. Eu sunt aici să îi sprijin și să îi ajut pe fiecare în parte oricând și de oricâte ori au nevoie.

Completează formularul