Cum a slăbit Cristina Vasiu 18 kilograme în patru luni

Cristina Vasiu a făcut senzație în emisiunea „Te cunosc de undeva”, unde a intrat în pielea unor personaje complexe, reușind să cucerească publicul prin talentul muzical, dar și prin jocul actoricesc. A participat la Festivalul Mamaia, la Vocea României și la X Factor. A participat de două ori la selecția națională Eurovision, în 2015 și în 2017.

 

Cristina Vasiu a fost invitata Georgianei Ioniță, la Interviurile Spectacola și DC News. Artista a vorbit despre cele mai mari provocări din carieră și despre schimbarea de stil muzical pe care vrea să o facă. 

A slăbit 18 kilograme

Cristina Vasiu a trecut printr-o transformare fizică incredibilă. Artista a slăbit 18 kilograme cu ajutorul unui nutriționist și spune că viața ei s-a schimbat radical. De asemenea, cântăreața mărturisește că cele 18 kilograme în plus îi făceau viața un calvar: ajunsese să nu se mai recunoască în oglindă. 

„Ajunsesem într-o perioadă nefavorabilă din punct de vedere fizic, dar și al sănătății, pentru că orice om gras, nu are cum să se simtă bine și să fie sănătos. Nu eram grasă, dar mă îndreptam ușor spre 70 de kg. 68 de kilograme am avut în ziua în care am început programul de detoxifiere și ulterior o dietă foarte bine gândită și stabilită de buna mea prietenă Sonia Burtic, medic nutriționist, care a gândit foarte bine tot acest program al meu și ulterior am reușit, în perioada pandemiei, să dau jos 18 kg.
De la 68 kg până la 50 de kg.

Am terminat tot procesul cred după patru luni și de atunci sunt undeva la 55 de kg. Mănânc ce vrea,u când vreau, bineînțeles cu proporții, adică nu mai pot mânca foarte mult. Înainte mâncam exragerat. 

Este un program de detoxifiere stabilit pe 7 zile, pe care l-a gândit Sonia Burtic, în funcție de preferințele culinare în materie de legume și fructe, adică beam sucuri și supe creme, în funcție de preferințele fiecăruia. Șapte zile, sunt cinci sucuri pe zi și o supă cremă, deci ai șase mese. Unele  sucuri din rădăcinoase și așa mai departe, depinde de tine, de ce compoziție gândește ea pentru tine acolo, că e personalizat pentru fiecare în parte, adică ce la mine funcționează, s-ar putea la tine să nu funcționeze, poate tu ai intoleranță la țelină și atunci corpul numai nu mai lucrează în favoarea eliminării kilogramelor, s-ar putea să stagnezi sau să îți facă rău.  De aceea e foarte important să te cunoști cu medicul înainte, să răspunzi unor întrebări bine stabilite de dânsa.

După primele 7 zile am reușit să dau jos 5 kg. Dar știi cum eram după prima zi detox? Asta e și menirea, adică când începe acest program, trebuie în fiecare zi să te cântărești. În prima zi,  am dat 800 de grame jos fulger și atunci a început de fapt motivația, când am văzut că funcționează bine, că e foarte important să ai și un om care să te motiveze din punctul ăsta de vedere, iar eu am avut noroc să dau de Sonia, pentru că m- ajutat extraordinar de mult”, a dezvăluit Cristina Vasiu, in cadrul interviului pentru Spectacola. 

A încercat toate dietele, fără succes

„Am mai încercat  tot ce e pe piață,  toate dietele, am fost la sală, am mai avut o încercare cu altcineva, nu a funcționat absolut nimic.   Nu vreau să pară o chestie super evidentă, dar mi-a schimbat viața și efectiv, de atunci, eu am învățat să mănânc sănătos și să am grijă de corpul meu, de mine, ca femeie”, a spus artista. 

Cum a ajuns să aibă cu 18 kilograme în plus

Artista spune că nu s-a îngrășat peste noapte și că cele 18 kilograme au apărut încet, încet, în mai mulți ani. 

„Deci nu a fost așa un cumul de kilograme care o apărut peste noapte, a fost un proces îndelungat, de la venirea mea  în București, la 18 ani, odată ce am venit la Vocea României, la facultate. Am plecat cu 48 de Kg de la mine din oraș și m-am trezit așa, peste câțiva ani, vreo opt la număr, cu 68 de kilograme. Eram un alt om.  Cristina nu mai era cea pe care o vedeam eu în poze sau în alte filmări din trecut, eram urâtă”, a mărturisit ea. 

Te-ar mai interesa si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *