Cum ne refacem organismul după excese alimentare? Avem metoda ideală!

Noi românii suntem niște gurmanzi adevărați, iar se pare că asta nu este o problemă de fiecare dată. Sonia Burtic, specialist în nutriție, sau așa cum o cunosc majoritatea de pe rețelele online, Son-Slim, ne demonstrează că putem să avem un organism sănătos și un corp de invidiat, mâncând orice, prezentând metoda recomandată de ea, care până acum, a făcut minuni în rândul clienților ei.

"Indiferent de motivul pentru care ne dorim să avem o greutate normală, să arătăm bine, important este să fim fericiți cu alegerea pe care o facem.

Pentru mine este foarte important ca pacientul meu să fie fericit cu noul stil de viață, tocmai de aceea conceptul meu de a lucra este unic în România și nu o spun din lipsă de modestie, ci acesta este adevărul. este unic, la modul că eu înțeleg omul, adică nu te privesc doar ca pe o persoană care a venit pentru a slăbi și atât, stăm de vorbă, discutăm, vreau să îți înțeleg stilul de viață, care sunt nevoile tale, ce îți place să mănânci, ce nu îți place să mănânci, care este programul tău.

De exemplu, dacă pleci dimineața și vii seara, nu ai cum să îți gătești în fiecare zi, la fiecare masă, însă există diverse soluții. Și, un aspect foarte important este că nu elimină niciun aliment din alimentație, pacienții mei slăbind și cu carne, cartofi, paste, dulciuri. În fiecare săptămână treci prin fiecare categorie alimentară, meniurile fiind diversificate, nicio masă, din nicio zi să nu se repetă. Nu trebuie să ne mutăm în bucătărie, pentru că începe dieta.

Mesele se pot pregăti rapid, ușor și chiar și gustos.", a declarat Sonia Burtic, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Te-ar mai interesa si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *