Viziunea Dr. Sonia Burtic

O viață cu bine!

Viziune

  • Valori
  • Profesionalism
  • Implicare
  • Credință
  • Încredere
  • Grijă
  • Implicare

Concept

Oamenii se îngrașă pentru că le place să mănânce, le plac anumite alimente și vor fi foarte frustrati și nefericiți dacă nu vor le vor regasi in meniu. Asa ca ii intreb care sunt slăbiciunile lor și dacă le place fast-food-ul vor avea in meniu burgeri, preparati si combinati in asa fel, incat sa-i ajute sa slabeasca sau sunt persoane care prefera mancarea traditional romaneasca cu ciorba, tocanite, mamaliguta, etc. Evident ca nu le voi concepe o dieta cu supa crema, quinoa, etc. ei nefiind familiarizati cu acest tip de alimente, ci dimpotriva, in dieta vor regasi acest tip de meniuri traditionale, dar concepute intr-un mod sanatos. Nimic nu ingrasa daca stii cum sa le consumi, un mar mancat incorect si la momentul nepotrivit poate favoriza procesul de ingrasare, pe cand un burger corect conceput nu dauneaza absolut deloc, ci dimpotriva. Acestea se datorează faptului ca realizez fiecare dieta de la "zero" pentru fiecare pacient în parte.

Dr. Sonia Burtic

Pentru mine este importantă credința în a face oameni fericiti, împliniți, mulțumiți. De aceea, pentru mine, binele este o valoare fundamentală.

Cu această viziune fac fiecare pas în profesia mea indiferent de situație.

Dr. Sonia Burtic este un profesionist cu pregătire temeinică, conectată mereu la informație de calitate de ultimă oră. A absolvit în paralel două facultăți distincte în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Victor Babeș“ Timișoara .

Prima facultate este cea de Medicină Generală, în urma căreia a ales specializarea de Chirurgie Plastică , Estetică si Microchirurgie Reparatorie, iar a doua facultate este cea de Nutriție și Dietetică. În prezent continuă perfecționarea prin master și doctorat.

Pregătirea temeinică alături de experiența unui portofoliu de peste 3500 de persoane care au spus ADIO kilogramelor în plus datorită planului de dietă, s-au concretizat în conceptul SonSlim.

Apariții Mass media

12.02.2023

Teo Show

Sucul de lamaie, ajuta la diete sau ingrasa?

12 iulie 2021

Super Neatza

Sonia Burtic, românca premiată la Cannes pentru cel mai eficient concept de nutriţie şi slăbire

Familia SonSlim

Vedete care au obținut rezultate cu Dr. Sonia Burtic

Irina Nicolae

Adelina Pestritiu

Silvia Ionita

Simona Patruleasa

Lena Miclaus

Feli Donose

Raluca Badulescu

Cristina Siscanu

Madalin Ionescu

Andrada Cernea

Cristina Vasiu

Anca Ciota

Servicii

Testimoniale

Așa cum îmi place mie să spun, suntem o familie , familia SonSlim. La început nu știam cât de mare are să devină această familie, dar azi , familia SonSlim se întinde pe toate continentele lumii. De la o zi la alta mi se confirmă că aceasta este menirea mea, pentru asta m-a lăsat Dumnezeu pe pământ

Dr. Sonia Burtic, fondatoarea SonSlim.