Planul de dietă SonSlim

Un plan integrativ

Modul în care eu concep dietele pentru pacienții mei este un concept unic în România, abordez fiecare pacient din toate punctele de veder, scopul meu este să îi schimb viața, în bine evident, și nu doar aspectul fizic. Îmi doresc ca pacientul meu să fie fericit cu noul stil de viață și nu o persoană frustrată.

În dietele pe care eu le concep nu elimin niciun aliment, cu excepția sucurilor din comerț. Practic, în decurs de o săptămână, pacientul meu va trece cel puțin o dată prin toate categoriile alimentare, inclusiv carne, cartofi, paște, dulce.

Este important de menționat faptul că nicio zi nu se repetă, nicio masa nu se repetă, nu este stilul acela de dietă în care primești 3 sau 7 zile care se repetă la nesfârșit.

Pentru mine este foarte important că odată cu această schimbare, pacientul meu să fie fericit și mulțumit cu noul stil de viață deoarece trebuie să recunoaștem, cu toții iubim mâncarea și nu trebuie să o percepem ca pe un dușman, ci ca pe un aliat.

Dr. Sonia Burtic

Silvia Ioniță, Kanal D

Slăbire pentru sănătate și viață cu bine

Focusul este și pe comunicarea eficientă și rapidă. Dr. Sonia Burtic oferă tuturor pacienților SonSlim monitorizare permanentă WhatsApp, astfel încât pe lângă zilele standard de monitorizare, ei pot lua legătura cu ea, oricând își doresc, pentru orice fel de problemă. În acest mod se creează o legătură extrem de strânsă între ea și fiecare pacient, astfel că majoritatea dintre ei o simt ca pe o prietenă, ba mai mult chiar și confidentă.

Servicii

Nutriția modernă se referă la abordările și conceptele recente în domeniul nutriției, care se bazează pe cercetări științifice și pe evoluțiile tehnologice în acest domeniu. Aceasta include înțelegerea mai profundă a impactului alimentelor asupra sănătății, apariția noilor descoperiri în legături cu metabolismul, micro și macro nutrienți, și aplicarea lir în practica nutrițională.

În medicina modernă, este recunoscută puterea conceptului de personalizare. Fiecare persoană are nevoi nutriționale unice, de aceea conceptul Son-Slim oferă plan de nutriție UNIC pentru fiecare persoană care se realizează în funcție de obiectivul fiecăruia,  istoricul alimentar, preferințele culinare, fiind adaptat exclusiv stilului de viața al pacientului.

Conceptul SonSlim by Dr. Sonia Burtic

Procesul SonSlim cuprinde 5 axe evolutive:

  • Evaluare
  • Detox
  • Personalizare
  • Susținere
  • Ghidare momente dificile

Focusul este și pe comunicarea eficientă și rapidă.

Dr. Sonia Burtic oferă tuturor pacienților SonSlim monitorizare permanentă WhatsApp, astfel încât pe lângă zilele standard de monitorizare, ei pot lua legătura cu ea, oricând își doresc, pentru orice fel de problemă. În acest mod se creează o legătură extrem de strânsă între ea și fiecare pacient, astfel că majoritatea dintre ei o simt ca pe o prietenă, ba mai mult chiar și confidentă.

Apariții Mass media

12.02.2023

Teo Show

Sucul de lamaie, ajuta la diete sau ingrasa?

12 iulie 2021

Super Neatza

Sonia Burtic, românca premiată la Cannes pentru cel mai eficient concept de nutriţie şi slăbire

Testimoniale